Aktuální

IDS JMK Info: V regionu návrat k nástupu prvními dveřmi

Od pondělí 20.4. se vrací k normálu odbavování v regionálních autobusech - opět je zaveden nástup prvními dveřmi a možnost koupit jízdenky ...

pátek 27. března 2020

Informace IDS JMK

Informace o výlukách a změnách, které čekají IDS JMK v následujících dnech a týdnech.
Až na omezení některých vlaků a noční dopravy vyvolané koronavirem se na víkend žádná výluka nechystá, ale příští týden jich očekávejte několik.

Přinášíme informace o situaci v dopravě v souvislosti s COVED-19. Všichni dopravci jsou vybaveni dezinfekčními a hygienickými prostředky a rouškami. Pracovníci KORDIS pomáhají v přestupních uzlech při dezinfekci vozidel.

Od dnešní noci se ruší všechny regionální noční spoje (tzn. spoje odjíždějící po půlnoci) a současně se omezují víkendové noční spoje v Brně. Od zítřka, resp. pondělí dojde k omezení některých vlaků jedoucích za hranice Jihomoravského kraje do okolních krajů.

Již od dnešního dne jsou vlaky R8 v trase Brno - Vyškov - Kojetín na přibližně měsíc nahrazeny autobusy podle samostatného jízdního řádu. Od pondělí 30.3. až do 9.4. budou v úseku Vranovice - Šakvice některé vlaky nahrazeny autobusy. Od úterý až do 7.4. budou rovněž některé vlaky mezi Modřicemi a Židlochovicemi nahrazeny autobusy.

Zde najdete přehled všech vlakových linek a omezených vlaků na nich: https://www.idsjmk.cz/kestazeni/200326Zrusenevlaky.pdf

Pozor na ÚAN Zvonařka - od 1.4. dochází ke změnám nástupišť. Plánek je uveden v příloze.

Žádné komentáře:

Okomentovat