Aktuální

IDS JMK Info: V regionu návrat k nástupu prvními dveřmi

Od pondělí 20.4. se vrací k normálu odbavování v regionálních autobusech - opět je zaveden nástup prvními dveřmi a možnost koupit jízdenky ...

úterý 17. března 2020

The beginning ....

Vážení spoluobčané a chalupáři,

v současné době čelíme obrovské výzvě, a to boji proti zákeřnému infekčnímu onemocnění COVID-19, které se rozrostlo v celosvětovou pandemii.
Zastupitelstvo obce tuto hrozbu rozhodně nepodceňuje a stejný přístup žádáme i od vás všech. Nejohroženější skupinou onemocnění koronavirem jsou zejména senioři, kteří tvoří velmi významnou část našeho obyvatelstva, ale hlavně jsou to drazí členové našich rodin. Našim společným úkolem je chránit je před nákazou a pečovat o ně.

Jako starosta vám chci poskytovat aktuální informace, které jsou relevantní pro naši obec a mají vliv na vás občany i chalupáře.
Informací v médiích je však přehršel a další jsou distribuovány různými úřady přímo nám samosprávám. V záplavě zpráv a opatření je však časem těžké se orientovat. Proto zakládám tento blog, kde na jednom místě budete moci nalézt aktuální informace a instrukce, ovlivňující život a dění v naší obci za současné situace.

Doufám, že tento informační kanál bude pro vás užitečným. Pokud bude mít kdokoliv jakýkoliv návrh na doplnění či užitečnou informaci pro všechny, dejte mi vědět a já tuto doplním.

Dále vás všechny žádám o sdílení informací s těmi, o kterých víte, že nemají přístup k tomuto informačnímu kanálu.

Děkuji vám všem za zodpovědnost a disciplínu, kterými přistupujete k aktuální krizi. Děkuji však také za zachování klidu a chladné hlavy.

RJ

Žádné komentáře:

Okomentovat